• No products in the cart.
a
  >  K’NEX Cyber X

K’nex Cyber X – next level K’nex voor de echte fans

K’nex Cyber X is de nieuwste rage voor de echte fans van dit fameuze connectie materiaal. K’nex heeft deze serie in 2022 geintroduceerd voor iedereen boven de 8 jaar. De makers K’nex is op de markt sinds 1992 en de introductie van een compleet nieuwe lijn is een prima manier om het 30-jarig jubileum te vieren. Kinderen over de hele wereld en natuurlijk ook volwassenen kunnen hun hart weer ophalen.

Wat is K’nex Cyber X?

K’nex Cyber X is gebaseerd op het bekende systeem van K’nex: je kunt de losse buisjes op de door jou gewenste manier in elkaar klikken om zo de fraaiste creaties te maken. Voorbeelden zijn er natuurlijk ook, als je je graag wilt houden aan het oorspronkelijke model van de makers. Het gaat bij deze nieuwe lijn vooral om werken met motoraandrijving die pijlen tot wel 18 meter ver schieten. Ideaal speelgoed dus om je buitenshuis mee te vermaken. Een bouwpakket bevat tot wel 383 onderdelen waarmee je jouw ‘blaster’ volledig naar wens kunt aanpassen. Goed voorbereid bereik je het slagveld om de vijand doeltreffend uit te schakelen.

De serie bestaat uit 5 verschillende modellen: Cyber X C5 Gigablast, Cyber X C10 Crypto Crank, Cyber X C10 Legacy, Cyber X C5 Neostrike en als laatste Cyber X Battle Bow. De C10-serie is nog niet beschikbaar in Nederland.

K’nex Cyber X online bestellen

Wil jij als echte fan van K’nex ook het nieuwste materiaal ontdekken? Je kunt K’nex Cyber ook (deels) in Nederland bestellen. Breid je collectie uit met deze pakketten waarmee je de fraaiste bouwwerken maakt. De volledige collectie kan je hieronder vinden en bestellen. Allemaal te bouwen volgens de standaard bouwtekening maar ook helemaal aan te passen naar je eigen wensen. K’nex prikkelt je fantasie en creativiteit en nodigt kinderen uit om te ontdekken wat ze zelf kunnen creëren met de staafjes en connectors.

@basicfuntoys Blast away with the new K’NEX Cyber-X Crossover Legacy with motor sold on @amazon #fyp #basicfuntoys #toys #knex #amazon #build #new ♬ Cyber – Electric Dark Souls

K’NEX Cyber X Battle Bow
Met deze K'NEX K-Force Battle Bow bouwset kan je vier verschillende dartblasters bouwen. De set bevat 165 stukken en vijf zachte schuimdarten. Kinderen kunnen zelfstandig spelen of gebruik maken van de handleiding. De set helpt bij het ontwikkelen van hand-oogcoördinatie en problemenoplossende vaardigheden. Ideaal voor kinderen van 8+ die houden van creatief spelen.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl
K’NEX Cyber-X C5 Neostrike
K'NEX Cyber-X is een set van speelgoed waarmee kinderen zelf hun blaster kunnen bouwen. De Neostrike set bestaat uit 176 stukken en er zijn verschillende modellen te bouwen. De blasters kunnen pijlen afschieten tot 18 meter en de set bevat ook doelen om op te oefenen. Het is aanbevolen voor kinderen vanaf 8 jaar en er zijn stapsgewijze bouwinstructies bijgeleverd.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl
K’NEX Cyber-X C5 Gigablast
De K'NEX Cyber-X is een collectie unieke speelgoed blasters waarmee kinderen kunnen bouwen en vechten. De set bestaat uit 102 stukken waarmee 3 verschillende modellen kunnen worden gebouwd en een doel om de precisie te verbeteren. De blasters kunnen pijlen afschieten tot 60 feet en de set bevat ook speciale verbindingen om ervoor te zorgen dat de stukken bij elkaar blijven tijdens het spelen. Aanbevolen voor kinderen vanaf 8 jaar.

Verkrijgbaar bij

amazon.nl

K'NEX Cyber X C10 serie