• No products in the cart.
a
  >  K’NEX bouwsets

Stimuleer de creativiteit van je kinderen met de K’NEX bouwsets

Als er één ding is waar kinderen helemaal gek van zijn, dan is het wel het bouwen van dingen. Om dit op een leuke en creatieve manier mogelijk te maken heeft Knex er door de jaren heen voor gekozen om tal van verschillende Knex bouwsets op de markt te brengen. Door het kopen van één van deze bouwsets is het mogelijk om de mooiste bouwwerken te realiseren. Het kan hierbij overigens niet alleen gaan om spannende achtbanen, maar ook om bijvoorbeeld enkele van ’s werelds bekendste bezienswaardigheden. In ieder geval, wil jij ook graag de creativiteit van jouw kinderen op een leuke manier stimuleren? Dan kan het kopen van één van de verschillende Knex bouwsets die op de markt zijn terug te vinden een aanrader zijn.

De K’NEX achtbaan bouwsets

Van alle verschillende soorten bouwsets die er van K’NEX bestaan zijn de achtbaan exemplaren wellicht de meest populaire. Ongelofelijk veel kinderen hebben zich door de jaren heen gewaagd aan het bouwen van één of meerdere van de achtbanen uit het aanbod van K’NEX. Binnen deze lijn met bouwsets zijn dan ook menig aantal absolute toppers uitgebracht. Het gaat hierbij onder meer om de volgende:

  • K’NEX Thrill Rides Clock Work;
  • K’NEX Ferris Wheel;
  • K’NEX Thrill Rides Ripping Raptor;
  • K’NEX Thrill Rides Dino T-Rex Fury;
  • K’NEX Thrill Rides Bionic Blast;

Al deze verschillende soorten achtbanen zijn niet alleen een plezier om te bouwen, daarnaast vormen ze ook prachtige stukken om bijvoorbeeld in de kinderkamer te plaatsen. Je kinderen zullen met alle plezier en ook een beetje trots kijken naar dit mooie bouwwerk die ze helemaal zelf in elkaar hebben gezet! Oké misschien met een beetje hulp van papa, mama, opa of oma…

Bekende bezienswaardigheden bouwen met K’NEX bouwsets

Het spreekt voor zich dat kinderen niet alleen maar aan de slag kunnen met bouwsets met als doel om achtbanen te bouwen. Wat namelijk bovendien ook te denken van verschillende absolute top bezienswaardigheden uit enkele wereldsteden zoals niet alleen de London Eye, maar ook de Golden Gate Bridge en zelfs de Eiffeltoren? Al deze verschillende tot de verbeelding sprekende bouwwerken kunnen worden gemaakt met de verschillende K’NEX architecture bouwsets die door de jaren heen op de markt zijn verschenen. Het eindresultaat van deze bouwsets is overigens ronduit indrukwekkend te noemen.

Ontdek ook de speciale K’NEX bouwsets voor de allerkleinsten!

Gedurende lange tijd was het zo dat de bouwsets uitsluitend waren voorbehouden voor iets oudere kinderen. Tegenwoordig is dat niet meer het geval en zijn er ook speciale bouwsets voor peuters en kleuters. Deze bouwsets worden uitgebracht onder de noemer ‘K’NEX Kid‘ en onderscheiden zich vooral ten opzichte van de gewone bouwsets door de grotere onderdelen die er in terug te vinden zijn. Op deze manier zijn de onderdelen veel veiliger voor jongere kinderen. Ook de toevoeging van oogjes is nieuw en kan er voor zorgen dat de realisaties veel meer tot de verbeelding gaan spreken. Hoe dan ook, ben jij voor jouw kinderen nog op zoek naar een manier om op een leuke wijze hun creativiteit en inzicht een duwtje in de rug te geven? Dan is het bestellen van één of meerdere van de bouwsets altijd de moeite waard om te overwegen!

K’nex bouwsets collectie bekijken

Andere K’nex bouwsets