• No products in the cart.
a
  >  K’NEX achtbaan

Bouw zelf het leukste pretpark met een K’NEX achtbaan

Wanneer je als kind een bezoek brengt aan een pretpark laat dat altijd een geweldige indruk na. Niet alleen is er de unieke sfeer die er hangt, daarnaast vallen er natuurlijk ook ongelofelijk veel leuke attracties te ontdekken. Nu kan je een deel van deze pret ook gewoon bij je thuis beleven! Met één van de verschillende Knex Achtbaan sets is het namelijk voor je kind mogelijk om beetje bij beetje zijn of haar eigen pretpark te bouwen. Heeft jouw kind hier ook wel zin in en wil je graag zijn of haar creativiteit wat extra stimuleren? In dat geval kan het kopen van één van de verschillende Knex Achtbaan sets zeker de moeite waard zijn! Niet alleen het bouwen zorgt ervoor dat kinderen uren bezig zijn, maar ook erna kunnen zij uren nog doorspelen en hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Plaats bijvoorbeeld poppetjes in de karretjes, bouw andere werken met K’NEX erom en bouw zo stapgewijs je eigen pretpark.

K’NEX achtbaan bouwsets

Hieronder een selectie van achtbaan bouwsets. Je kan eerst klein beginnen om te kijken of kinderen het leuk vinden en stapgewijs een stukje groter gaan. Het voordeel is dat de K’NEX universeel is. Daarmee zorgt het ervoor het eerdere pakket ook gebruikt kan worden als uitbreiding op andere sets. Niets blijft meer een droom, alles kan gebouwd worden.

Eén van de meest tot de verbeelding sprekende bouwpakketten

Het spreekt voor zich dat het merk Knex door de jaren heen tal van verschillende sets met bouwpakketten op de markt heeft gebracht. Eén van de misschien wel meest tot de verbeelding sprekende exemplaren is de Knex Achtbaan lijn. Binnen deze lijn zijn tal van verschillende constructies uitgebracht die stuk voor stuk de moeite meer dan waard zijn om te ontdekken en om mee aan de slag te gaan. Enkele van de verschillende sets die op de markt zijn gebracht onder deze lijn zijn onder meer de volgende:

  • Het Knex Ferris Wheel Reuzenrad;
  • De Knex Thrill Rides Clock Work Achtbaan;
  • De Knex Thrill Rides Ripping Raptor Achtbaan;
  • De Knex Thrill Rides Bionic Blast Achtbaan;

Door het kopen van één of meerdere van deze verschillende bouwpakketten zorg je er voor dat je kind altijd op een uiterst creatieve manier bezig kan zijn. Dat is bovendien niet alles. Daarnaast zal je namelijk ook nog eens kunnen vaststellen dat er altijd een zeer fantastisch eindresultaat kan worden neergezet. De verschillende bouwpakketten die deel uitmaken van de Knex Achtbaan lijn zijn namelijk een absolute streling voor het oog. Ze staan dan ook werkelijk fantastisch in elke kinderkamer. Voor je kind is dit uiteraard alleen maar extra bevredigend!

Keuze uit een zeer groot aantal verschillende bouwpakketten

Eerder in dit artikel hebben we reeds een overzicht gegeven van enkele van de bekendste Knex Achtbaan bouwpakketten. Deze vormen echter nog maar het topje van de ijsberg of het puntje van de slagroomtaart. In de praktijk zijn er dan ook nog heel wat andere sets op de markt gelanceerd die je zou kunnen overwegen. Denk op dit vlak onder meer aan:

  • Knex Thrill Rides Space Invasion achtbaan;
  • Knex Thrill Rides Dinosaur Drop achtbaan;
  • Knex Thrill Rides Dino T-Rex achtbaan;

Naast bovenstaande mogelijkheden is er ook nog de gloednieuwe Knex Pacman achtbaan! Het in huis halen van dit bouwpakket levert eigenlijk twee keer plezier op! In eerste instantie is er natuurlijk het feit dat je een prachtige achtbaan kan realiseren, maar daarnaast beschikt deze achtbaan ook nog eens over het thema Pacman. Het spreekt voor zich dat hierdoor de aantrekkingskracht van dit bouwpakket alleen maar nog verder wordt vergroot! Ondanks het feit dat deze achtbaan vrij nieuw is in het assortiment van Knex is ze nu reeds razend populair!

K'nex achtbaan is zeer populair kinder speelgoed