• No products in the cart.
a
  >  Contact
K’NEX voorbeelden & instructies

Op knex.com vind je een groot aantal voorbeelden & instructieboekjes. Mocht je een instructieboekje verloren zijn, bekijk dan deze pagina. Je vindt hier alle beschikbare documentatie van K’NEX. Op de Instruction Book pagina vind je instructies voor vrijwel alle K’NEX modellen. Gebruik in je browser CTRL+F om te zoeken op nummer.

K’NEX onderdelen

Knex.nl is geen leverancier van K’NEX, en op geen enkele manier verbonden aan het merk K’NEX. Wij zijn een fansite. Vragen met betrekking tot kapotte onderdelen dienen dan ook gericht te worden aan de winkel of webwinkel waar het betreffende product is gekocht. Wilt u specifieke onderdelen kopen, dan raden wij de volgende site aan.

    Oneindig creëeren met
    K'nex

    Knex.nl is geen leverancier van K’NEX. Wij zijn enkel een K’NEX fan site die de beste prijzen van K’NEX bouwsets op een rij probeert te zetten. Vragen met betrekking tot verloren of kapotte onderdelen kunnen daarom niet gesteld worden aan ons. Neem contact op met de winkel of webwinkel als je vragen hebt over de bouwset die je hebt gekocht.