• No products in the cart.
a
  >    >  K'nex bouwsets  >  K’nex opbergdoos Creation Zone Koffer

K’nex opbergdoos Creation Zone Koffer

Met deze fantastische producten van K’NEX kunnen je meer dan 50 verschillende dingen maken. Voorbeelden hiervan zijn een vliegtuig en auto. Deze set bestaat uit 417 verschillende die bestaan uit kunststofstaafjes en verschillende koppel stukjes.

Prijs ophalen
Artikelnummer: 0744476152220-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Creation Zone Koffer heeft 417 onderdelen, waardoor je je creativiteit volledig vrij kunt. Met de handleiding kan je 50 verschillende ontwerpen maken, maar dit houd je niet tegen om verder te ontdekken of te combineren met andere K’NEX dozen. Voorbeelden van de bouwsets zijn draken, dieren, een vliegtuig of een stoere auto. Deze set bestaat uit 417 verschillende die bestaan uit kunststofstaafjes en verschillende koppel stukjes. Wanneer je de staafjes aan de koppel stukjes koppelt hoor je een ‘’klik’’. Met deze set heb je door de vele mogelijkheden eindeloos speel plezier. Deze set is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Meer over de K’NEX bouwsets

Door je kind te laten spelen met K’NEX leren ze spelende wijs. Doordat je kind ook veel verschillende dingen bouwt worden ze ook nog is een stuk creatiever. Dit kan er voor zorgen dat je kind anders met lastige situaties omgaat. Creativiteit is ook extreem belangrijk voor het ontwikkelen van ze. Door met K’NEX van jongs af aan te spelen krijg je een realistisch beeld van de wereld. Met deze set is goed individueel te spelen, maar kan ook goed gecombineerd worden met al onze andere producten. In deze doos wordt een uitgebreide handleiding geleverd, zodat je kind gelijk aan de slag kan. Wanneer deze niet in de doos zit, is hij ook makkelijk te downloaden. Het speelgoed wordt gemaakt in de Verenigde staten en is getest volgens alle eisen, zodat kinderen er zorgeloos mee kunnen spelen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 50 × 30 × 30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “K’nex opbergdoos Creation Zone Koffer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *