• No products in the cart.
a
  >    >  K'nex bouwsets  >  K’NEX Imagine Space Shuttle

K’NEX Imagine Space Shuttle

Weer een tof nieuw product van K’NEX. Dit keer gaat het om een erg gaaf ruimteschip van K’NEX. Dit mooie ruimteschip bestaat uit meer dan 60 verschillende onderdelen.

Prijs ophalen
Artikelnummer: 35462 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Een echte Space Shuttle van K’NEX. Laat de fantasie los met de Imagine Ruimteschip serie van K’NEX. Dit mooie ruimteschip bestaat uit meer dan 60 verschillende onderdelen. Er zitten twee verschillende onderdelen in de doos. Dit zijn kunststofstaafjes en tussenkopjes door de te koppelen kun je een fantastisch ruimte schip maken. Deze set kan gebruikt worden vanaf 5 jaar. Het toffe aan dit set is dat je deze kan uitbreiden Dune Buggy & Jumbo Jet. Het pakket is daar bewust voor ontworpen om het zeer toegankelijk te maken, maar ook super tof om met behulp van de extra handleidingen uit te breiden.

Meer over de K’NEX bouwsets

Door je kindje te laten spelen met K’NEX leren ze spelende wijs. Deze set bestaat uit kunststofstaafjes en tussenstukjes, wanneer je deze aan elkaar koppelt hoor je een klik. Deze verschillende stukjes bestaan uit meerdere kleuren. Met de onderdelen kun je een vliegtuig maken die ook nog eens echt kan bewegen. Met deze set kan je kindje goed individueel spellen, maar het is ook zeker mogelijk om te gaan spelen met andere K’NEX producten. Met de bijgeleverde handleiding kan je kindje makkelijk alles maken wat hij of zij wilt. Er staat namelijk precies in wat je ermee kan maken. Het spelen met K’NEX zorgt ervoor dat handen en ogen veel dingen samendoen waardoor je een betere motoriek krijgt. Het speelgoed wordt gemaakt in de Verenigde staten en is getest volgens alle eisen, zodat kinderen er zorgeloos mee kunnen spelen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 50 × 30 × 30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “K’NEX Imagine Space Shuttle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *