• No products in the cart.
a
  >    >  K'nex bouwsets  >  K’nex building sets Power & Play 50 model met motor

K’nex building sets Power & Play 50 model met motor

Wil jij alles bouwen wat je wil? Met deze 400-delige K’NEX set is werkelijk alles mogelijk. Bij deze bouw set wordt ook een motortje meegeleverd zodat je gelijk aan de slag kan met je nieuwe auto van K’NEX.

Prijs ophalen
Artikelnummer: 0744476152220-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Wil jij alles bouwen wat je wil? Met deze 400-delige K’NEX set is werkelijk alles mogelijk. Bij deze bouw set wordt ook een motortje meegeleverd zodat je gelijk aan de slag kan met je nieuwe auto van K’NEX. Doordat de set meer dan 400 stukjes heeft kun je er tot wel 50 unieke dingen mee maken. Je kunt de producten in elkaar zetten door de staafjes en de tussenstukjes met elkaar te verbinden, wanneer deze goed in elkaar zitten hoor je een klik. Hierdoor krijgen kinderen een aanzienlijk betere motoriek. Je kunt met deze set 50 unieke dingen maken, bij 25 van de 50 kun je de meegeleverde motor gebruiken. Deze werkt op 2 AA baterijen deze worden niet meegeleverd. Deze set is te gebruiken vanaf 7 jaar.

Hieronder een video om een indruk te geven van dit geweldige set met motor.

Meer over de K’NEX bouwsets

Door je kind te laten spelen met K’NEX leren ze op een spelende wijs. Je kind wordt een stuk creatiever. Dit is erg belangrijk voor de ontwikkelen van kinderen. Door met K’NEX te spelen krijg je een realistisch beeld van de wereld. Met dit bouwsysteem kun je veel verschillende dingen maken. Deze constructie set is goed te combineren met ander K’NEX speelgoed uit ons assortiment. Het speelgoed wordt gemaakt in de Verenigde staten en is getest volgens alle eisen, zodat kinderen er zorgeloos mee kunnen spelen.

 

 

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 50 × 30 × 30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “K’nex building sets Power & Play 50 model met motor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *