• No products in the cart.
a
  >    >  K'nex bouwsets  >  K’NEX Architecture Londen Eye

K’NEX Architecture Londen Eye

Een nieuwe topper in ons assortiment. Dit is een replica van de wereld beroemede Londen Eye. Deze Replica kan tot wel 60 centimeter hoog worden en bestaat uit 1861 verschillende onderdelen.

Prijs ophalen
Artikelnummer: 37046 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

In 2020 heeft K’NEX de Architecture serie gelanceerd. Een nieuwe topper in ons assortiment. Dit is een replica van de wereld beroemede Londen Eye. Deze Replica kan tot wel 60 centimeter hoog worden en bestaat uit 1861 verschillende onderdelen. Er zijn twee verschillende onderdelen dit zijn: kunststofstukjes en koppelstukken door deze aan elkaar te bevestigen kun je de Londen Eye fantastisch na maken. Wanneer je de stukken koppelt hoor je een klik. Dit artikel is echt geschikt voor een K’NEX verzamelaar, de product is ook geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. Andere ontwerpen uit deze serie zijn de Golden Gate Bridge & Eiffeltoren.

Meer zien van de Londen Eye? De video hieronder geeft een goed beeld van de mogelijkheden.

Meer over de K’NEX Architecture bouwsets

Door met K’NEX te spelen leren kinderen spelende wijs. Doordat de kinderen iets proberen na te bouwen communiceren de hersenen veel met de ogen en dit is weer echt goed voor de motoriek. Dit project wordt natuurlijk geleverd met een uitgebreide handleiding, zodat jij gelijk kan beginnen met het bouwen van je Londen Eye. Eerlijk, een replica van een Londen Eye van 60 centimeter hoog, wie wil dat nou niet? Een groot voordeel is dat de K’NEX erg makkelijk in elkaar te zetten zijn door mensen van alle leeftijden. Dit is erg leuk om één keer met je kind te bouwen. Het speelgoed wordt gemaakt in de Verenigde staten en is getest volgens alle eisen, zodat kinderen er zorgeloos mee kunnen spelen.

Opa K’NEX zijn reuzenrad

In enkele dagen werd Opa K’NEX wereldberoemd in Nederland. Doordat zijn bijna 2 meter hoge K’NEX reuzenrad werd gestolen, werd er direct een inzamelingsactie opgezet voor Opa. Binnen enkele dagen was er genoeg bij elkaar om niet alleen alle onderdelen opnieuw te kopen, maar werd er ook massaal gedoneerd om zijn collectie uit te breiden & aan het goede doel te schenken. Dus wanneer je niet voldoende uitdaging kan vinden in de Londen Eye, dan kan je altijd verder met het K’NEX reuzenrad. Het reuzenrad bestaat officieel uit meer dan 8000 onderdelen! Je bent er dus wel even zoet mee. Onder andere te verkrijgen via Bol.com.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 50 × 30 × 30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “K’NEX Architecture Londen Eye” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *