• No products in the cart.
a
  >    >  K'nex bouwsets  >  K’NEX Architecture Golden Gate

K’NEX Architecture Golden Gate

Dit is echt een musthave voor ieder kind en K’NEX verzamelaar. Met deze bouw set bouw je je eigen replica van de Golden Gate Bridge!

Prijs ophalen
Artikelnummer: 37044 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

In 2020 heeft K’NEX de Architecture serie gelanceerd. Een van de ontwerpen in de serie is de Golden Gate Bridge uit San Francisco. Dit is echt een musthave voor ieder kind en K’NEX verzamelaar. Met deze bouwset bouw je je eigen replica van deze wereldberoemde brug. Dit product wordt uiteraard geleverd met bouwinstructies, anders gaat het zeer lastig worden om de 1500 onderdelen in elkaar te zetten. Volg de bouw instructies, klik vervolgens de onderdelen in elkaar en begin met bouwen van de replica. Je kunt een brug bouwen van meer dan 100 centimeter lang. Doordat de stukjes van kunststofstukjes zijn en er tussenstukjes mee worden geleverd kun je het makkelijk in elkaar zetten. Wanneer je ze goed in elkaar zet hoor je een klik geluid. Met deze brug kun je je kindje al laten spelen vanaf 7 jaar. Andere ontwerpen uit deze serie zijn de Eiffeltoren & Londen Eye.

Een ander ontwerp uit de Architecture serie is de Eiffeltoren, zie hieronder een video hoe dit eruit ziet.

Meer over de K’NEX Architecture bouwsets

Door je kindje te laten spelen met K’NEX leren ze spelende wijs. Deze set bestaat uit kunststofstaafjes en tussenstukjes, wanneer je deze aan elkaar koppelt hoor je een klik. Met de onderdelen in deze set maak je de fantastisch brug makkelijk naar. Er zit namelijk een grote complete handleiding bij. Het speelgoed wordt gemaakt in de Verenigde staten en is getest volgens alle eisen, zodat kinderen er zorgeloos mee kunnen spelen.

 

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 50 × 30 × 30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “K’NEX Architecture Golden Gate” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *