• No products in the cart.
a
  >    >  K'NEX Kid  >  Kid K’nex Wings & Wheels

Kid K’nex Wings & Wheels

Je kind kan zich nu bezig houden met het bouwen van een vliegend vliegtuig. Deze set heeft 65 verschillende onderdelen die bestaan uit kunststofstukjes en koppelstukjes.

Prijs ophalen
Artikelnummer: 35456 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Wings & Wheels bouwpakket gaat over de fantasie van uw kind in zowel de lucht als met wielen over de grond. Je kind kan zich nu bezighouden met het bouwen van een vliegend vliegtuig. Deze set heeft 65 verschillende onderdelen die bestaan uit kunststofstukjes en koppelstukjes. Wanneer je deze in elkaar zet hoor je een klik. Het is voor jongere kinderen erg makkelijk om te doen. Deze Set K’NEX is de grotere versie, dit zijn namelijk de Kid K’NEX. Doordat de stukken van deze soort groter zijn, zijn ze extra geschikt voor jongere kinderen. De minimale leeftijd voor deze set is namelijk 3 jaar.

Meer over de Kid K’NEX bouwsets

Door je kindje te laten spelen met K’NEX leren ze spelende wijs. Deze set bestaat uit kunststofstaafjes en tussenstukjes, waarbij je een klik hoort als je ze aan elkaar koppelt. Deze verschillende stukjes bestaan uit meerdere kleuren. Met de onderdelen kun je een vliegtuig maken die ook nog eens echt kan bewegen. Met deze set kan je kindje goed individueel spellen, maar het is ook zeker mogelijk om te gaan spelen met andere K’NEX producten. Met de bijgeleverde handleiding kan je kind makkelijk alles maken wat hij of zij wilt. Er staat namelijk precies in wat je kan maken. Het spelen met K’NEX zorgt ervoor dat handen en ogen veel samenwerken waardoor je een betere motoriek krijgt. Het speelgoed wordt gemaakt in de Verenigde staten en is getest volgens alle eisen, zodat kinderen er zorgeloos mee kunnen spelen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 50 × 30 × 30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kid K’nex Wings & Wheels” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *