• No products in the cart.
Image Alt
  >    >  K'NEX Kid  >  Kid K’NEX Safari-maatjes

Kid K’NEX Safari-maatjes

Een van de meest populaire Kid K’NEX bouwsets, onder andere te merken aan de zeer goede beoordelingen op Bol.com. Ruim 200 reviews en nog steeds een score van 9,2 uit 10 punten.

Prijs ophalen

Artikelnummer: 35455 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kid K’NEX Safari-maatjes is een van de meest populaire Kid K’NEX bouwsets, onder andere te merken aan de zeer goede beoordelingen op Bol.com. Ruim 200 reviews en nog steeds een score van 9,2 uit 10 punten sinds 2018. Daarmee al jaren zeer succesvol cadeau voor uw kind. Je kind kan vanaf nu gaan bouwen aan de allerleukste dieren van K’NEX. Met deze set kun je tot wel vijf verschillende dieren maken. Met 5 mogelijkheden krijgen de dieren allemaal altijd een andere look. De K’NEX zijn gemaakt van kunststofstaafjes. Ook worden er tussenstukjes meegeleverd zodat je kind alles makkelijk en zelfstandig in elkaar kan zetten. De stevige, kleurrijke en grote KID K’NEX dit zijn grote onderdelen zodat het makkelijk is om in elkaar te zetten. Deze set bestaat uit maar liefst 21 grote stukken. Met deze set kun je al met K’NEX spelen vanaf 3 jaar.

De video hieronder geeft een goede indruk van de verschillende onderdelen. Zo kunt u ook zien dat de onderdelen aanzienlijk groter zijn, waarmee dit set mede geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Meer over de Kid K’NEX bouwsets

Door je kind met K’NEX te laten spelen leren ze op een spelende wijs. Ze worden een stuk creatiever door met K’NEX te spelen. Dit bouwsysteem bestaat uit staafjes en koppelstukken die je makkelijk in elkaar kan zetten. Wanneer je deze in elkaar zet hoor je een klik. Door de Kid K’NEX serie kan dit nu al vanaf zeer jonge leeftijd, namelijk 3 jaar. Deze set kan goed gecombineerd worden met andere producten van Kid K’NEX of andere constructie speelgoed. Het speelgoed wordt gemaakt in de Verenigde staten en is getest volgens alle eisen, zodat kinderen er zorgeloos mee kunnen spelen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 50 × 30 × 30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kid K’NEX Safari-maatjes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *