• No products in the cart.
a
  >    >  K'NEX Kid  >  Kid K’nex Oodles of Pals bouwset

Kid K’nex Oodles of Pals bouwset

Je kind kan zich nu bezig houden met het bouwen van de KID K’NEX. Met deze nieuwe set kun je tot wel 60 verschillende dingen maken.

Uitverkocht
Artikelnummer: 1593864 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Oodles of Pals zijn de fictieve vrienden van Kid K’NEX. Je kind kan zich nu bezighouden met het bouwen van de Kid K’NEX. Met deze nieuwe set kun je tot wel 60 verschillende dingen maken. Door de vele K’NEX heb je altijd een volledige nieuwe look. Bij dit product gaat het om de Grotere KID K’NEX. Deze zijn een stuk groter en daardoor makkelijker te gebruiken voor jongeren kinderen. De set bestaat uit 116 stuks Kid K’NEX de grotere variant van de normale K’NEX. De minimale leeftijd voor deze set is 3 jaar.

Meer over de Kid K’NEX bouwsets

Door je kindje te laten spelen met K’NEX leren ze spelende wijs. Deze set bestaat uit kunststofstaafjes en tussenstukjes, wanneer je deze aan elkaar koppelt hoor je een klik. Met deze onderdelen kun je verschillende voertuigen en gebouwen maken die ook nog is echt kunnen bewegen. Bij dit product wordt een handleiding geleverd waar in bouwinstructies staat om je kindje op weg te helpen. In dit boekje staan allerlei verschillende dingen die je kunt maken met de K’NEX. Doordat je kindje met onze K’NEX bouwt en tegelijktijdig kijkt is het bouwen ook erg goed voor de motoriek en verschillende vaardigheden. Het speelgoed wordt gemaakt in de Verenigde staten en is getest volgens alle eisen, zodat kinderen er zorgeloos mee kunnen spelen.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Afmetingen 50 × 30 × 30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kid K’nex Oodles of Pals bouwset” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *