Kid Bloggers Event At Thorpe Park

Kids came along with their families to review the new thrill rides and Flashfire at Thorpe Park, UK. Visitors also had the option to enjoy a complementary day around the park too! Interested in our products? Visit our individual  product pages for more information.

botee.justamazing.nl

 

  • KNEX-building-worlds-kids-love-blue-logo_300dpi
    Permalink Gallery

    Bouw je eigen miniatuur achtbaan met de nieuwe sets van K’NEX

Bouw je eigen miniatuur achtbaan met de nieuwe sets van K’NEX

Persbericht, 18 juli 2016 Bouw je eigen miniatuur achtbaan met de nieuwe sets van K’NEX Vanaf augustus verkrijgbaar in speelgoedzaken Vanaf augustus brengt Big On Toy Innovation (BOTI) weer volop bouwplezier met een nieuwe serie van K’NEX vol spetterende en vliegensvlugge achtbanen en reuzenraden. Met de nieuwe achtbanen van K’NEX waan jij je in de duizelingwekkende wereld van pretparken en bouw jij je eigen gemotoriseerde achtbaan. Loopings, kurkentrekkers en zenuwslopende afdalingen, het kan allemaal! Ben jij klaar voor een creatief en plezierig achtbaanritje? Riemen vast en bouwen maar!

Interview: Het wereldrecord is binnen!

wheel

Begin November 2015 slaagde Nelles Van Nieuwenhove (15) uit België erin het grootste K’nex-reuzenrad ter wereld te bouwen. Een gerechtsdeurwaarder klokte het gevaarte af op 6,55 meter diameter, een verbetering van 35 centimeter. Dit konden wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan, en hebben naast aandacht op facebook een interview gedaan met Nelles, lees hieronder wat Nelles ertoe bracht dit record neer te willen zetten.

Nelles, vertel eens iets meer over jezelf, wat doe je voor opleiding en wat zijn je interesses naast K’NEX:

Ik ben Nelles, ik ben 15 jaar. Ik ga naar school in het VTI in Lier te België en volg daar industriële wetenschappen in het 5de jaar.Ik bouw heel graag met K’NEX. Toen ik klein was speelde ik ook heel veel met Lego technics. Nu oefen ik bij droog weer vele uren op mijn stuntstep.

Sinds wanneer ben jij bezig met K’NEX en wat maak jij meestal voor bouwwerken?

Ik bouw al sind mijn 4de jaar met K’NEX. Mijn broer, Stanne, had een klein doosje gekregen voor zijn verjaardag, maar ik vond het veel leuker dan Stanne. Ook op school speelde ik met K’NEX. Ik kwam naar huis en bouwde thuis alles nog eens opnieuw. Ik maakte vroeger vooral kleinere ontwerpen met een plan van de K’NEX koffer. Nu zoek ik inspiratie op internet, o.a. op youtube en ga dan aan het bouwen.

Hoe ben je op het idee gekomen het wereld record te willen verbeteren?

Ik had een paar video’s gezien van andere recordhouders. Dus ik begon op mijn kamer ook een reuzenrad te bouwen. Het eerste rad was 1.5m hoog. Het tweede heb ik in de tuin gebouwd. Die was 3.5m hoog, maar toen was […]

K’NEX K-FORCE Mega Boom wint Speelgoed van het Jaar 2015!

Persbericht
Apeldoorn, 4 november 2015

K-Force

Vandaag is de Mega Boom Bouwset van K-FORCE uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2015. Samen met vier andere genomineerden ging de K-FORCE Mega Boom de strijd aan in de categorie 8 – 9 jaar en zowel de jury als het publiek heeft gekozen voor de innovatieve blaster van K’NEX als beste speelgoedartikel van 2015.

Speelgoeduitgever BOTI is bijzonder trots op deze erkenning: “K’NEX is een prachtig merk en de innovatieve K-FORCE lijn combineert schieten en bouwen, twee favoriete bezigheden van kids. We zijn ontzettend blij dat de K-FORCE Mega Boom is verkozen tot Speelgoed van het Jaar in de categorie 8-9 jaar. De K-FORCE Mega Boom Bouwset is een stoere blaster, waarmee kids uit 300 onderdelen hun eigen blaster kunnen ontwerpen en stimuleert creativiteit, terwijl ze lekker kunnen spelen. Komend jaar staan er nog veel meer mooie releases van K’NEX te wachten voor kids en hopen daarmee ook hoge ogen te scoren.”
Het juryrapport over de K’NEX K-FORCE Mega Boom luidt als volgt: “Bouwen en schieten ineen met deze K’nex. In de doos zitten de instructies voor zes verschillende blasters, maar je kunt natuurlijk ook je eigen blaster bouwen! Met maar liefst 300 onderdelen bouw je met K-FORCE Mega Boom maar liefst vijf verschillende blasters voor oneindig veel variatie. De set bevat twee revolverkamers, drie pijltjeshouders, twee snel monteerbare handgrepen en twee voorlaadringen, waarmee je iedereen te snel af bent in een vuurgevecht. Met de schietschijf kun je jouw vaardigheden oefenen en ben je klaar voor de ultieme K-FORCE strijd.”

DSC_9458

Over K-FORCE
K-FORCE is een innovatieve lijn blasters van K’NEX, waarmee stoere kids zelf hun blaster […]

K’NEX onderdeel van het Weekend van de Wetenschap!

nemo_logo

Bouwtalenten kunnen hun lol op met K’NEX tijdens het Weekend van de Wetenschap op 3 en 4 oktober 2015. Bouw je eigen creatie, van robots tot ruimtevoertuigen, van toffe wezens tot auto’s en achtbanen, het kan allemaal onder de begeleiding van echte K’NEXperts in de Werkplaats.

Kijk voor meer informatie op de website van Nemo: www.e-nemo.nl/weekendvandewetenschap