Persbericht
Apeldoorn, 4 november 2015

K-Force

Vandaag is de Mega Boom Bouwset van K-FORCE uitgeroepen tot Speelgoed van het Jaar 2015. Samen met vier andere genomineerden ging de K-FORCE Mega Boom de strijd aan in de categorie 8 – 9 jaar en zowel de jury als het publiek heeft gekozen voor de innovatieve blaster van K’NEX als beste speelgoedartikel van 2015.

Speelgoeduitgever BOTI is bijzonder trots op deze erkenning: “K’NEX is een prachtig merk en de innovatieve K-FORCE lijn combineert schieten en bouwen, twee favoriete bezigheden van kids. We zijn ontzettend blij dat de K-FORCE Mega Boom is verkozen tot Speelgoed van het Jaar in de categorie 8-9 jaar. De K-FORCE Mega Boom Bouwset is een stoere blaster, waarmee kids uit 300 onderdelen hun eigen blaster kunnen ontwerpen en stimuleert creativiteit, terwijl ze lekker kunnen spelen. Komend jaar staan er nog veel meer mooie releases van K’NEX te wachten voor kids en hopen daarmee ook hoge ogen te scoren.”
Het juryrapport over de K’NEX K-FORCE Mega Boom luidt als volgt: “Bouwen en schieten ineen met deze K’nex. In de doos zitten de instructies voor zes verschillende blasters, maar je kunt natuurlijk ook je eigen blaster bouwen! Met maar liefst 300 onderdelen bouw je met K-FORCE Mega Boom maar liefst vijf verschillende blasters voor oneindig veel variatie. De set bevat twee revolverkamers, drie pijltjeshouders, twee snel monteerbare handgrepen en twee voorlaadringen, waarmee je iedereen te snel af bent in een vuurgevecht. Met de schietschijf kun je jouw vaardigheden oefenen en ben je klaar voor de ultieme K-FORCE strijd.”

DSC_9458

Over K-FORCE
K-FORCE is een innovatieve lijn blasters van K’NEX, waarmee stoere kids zelf hun blaster kunnen ontwerpen en in elkaar zetten. De K-FORCE blasters raken voorwerpen tot op 22 meter afstand en de schuimpijlen bezeren je tegenstander niet. Je kunt kiezen uit kleine blasters, dubbele bogen of helemaal los gaan met de Mega Boom blaster.

Amazing! Celebrate with us by a #Like and #follow for a chance to win your own K’NEX K-FORCE Mega Boom! #knex #toys #fun

Een foto die is geplaatst door Big On Toy Innovation (@bigontoyinnovation) op